Sista jobbdagen på Adlibris Internetbokhandel

IMG_20140815_064214

 

Internet har krånglat så himla mycket på sistone så jag har haft det svårt att blogga tyvärr. Men jag ska försöka ordna upp detta!

Idag är det i alla fall sista jobbdagen för mig på Adlibris! Jag har haft det så himla stressigt nu i veckan och det ska bli skönt att ha åtminstone en mindre sak att oroa sig om.

Det har varit jobbet att tänka på, avslutningsfika, planering och förberedning av helgens brunch och inflyttningsfest och en massa annat. Så skulle internet börja krångla också! Så frustrerande!

Och så skulle Amanda envisas med att skicka en massa snaps ifrån hennes “Me-Day”, då hon skulle till salongen och mysa… Haha, Lagom avis! Aja, hoppas att du har haft det härligt Finis!

***

The internet has been struggling so much lately, so it has been impossible to blog unfortunately. But I will try to fix it as soon as possible.

Anyway, Today is my last day at my job before school starts again. And I have had such a stressful week, so it feels good to have one less thing on my mind to worry about.

Advertisements

One thought on “Sista jobbdagen på Adlibris Internetbokhandel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s