Quornsallad – Ett vegetariskt alternativ till middag eller lunch

DSC05413 DSC05419

Vi har blivit alldeles salladstokiga i Råsboda, så när det igår bestämdes att göra iordning en bön- och quornsallad så var det ingen som var förvånad. Även om jag inte är vegetarian själv så äter jag ofta både vegetariansk och vegansk mat, då jag anser att man verkligen inte behöver äta kött och djurprodukter varje dag.

Och så är det ju så att jag bara älskar quorn i sallad också, det passar så himla bra och ger sådan god och nötig smak på något vis (vilket är lite märkligt då det egentligen framställs av svamp…?). Aja, om du inte redan har provat detta i alla fall, gör det!

I vår sallad använde vi isbergssallad, purjolök, gurka, cocktailtomater, kidneybönor, lök, rapsolja, balsamvinäger, quorn, samt salt och peppar. Men självklart är din salladsblandning helt upp till dig själv, det är det som är själva charmen med sallad. Det finns ju inga gränser! Åh!

***

Yesterdays dinner, a super simple and tasty salad with kidney beans and quorn.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s